M5 EASY GO

MŰSZAKI TULAJDONSÁGOK, GARANCIA

Kattints a képre, ha a legfontosabb műszaki tulajdonságokat egy oldalon összefoglalva szeretnéd látni. A magyar nevű használati utasítását a rollerrel együtt postázzuk.

Garancia: Egy év garancia a rollerre, beleértve a kormányt, a motort és a töltőt. 6 hónap garancia az akkumulátorra. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra nem vállalunk garanciát.

AMIT ÉRDEMES RÓLA TUDNI

Egy kifejezetten szeretni való roller, egyszerűen és könnyen kezelhető. A bekapcsoló gombot lenyomva tartva bekapcsol, és ezzel az egy gombbal minden funkció kezelhető. Erős, dinamikus motor, széles gumírozott fellépő (15 x 55, 6 cm), amin még az én 47-es lábbal is kényelmesen elfér! Elől elektromos fék hátul tárcsafék, így a fékút extrém rövid! Applikációval telefonról ellenőrizhető a mindenkori állapota a rollernek. 3 sebesség móddal rendelkezik, amit a bekapcsoló gomb egyszeri gyors lenyomásával lehet váltani. A kezdő mód 10 km/h, a közepes 15 km/h, míg a sport fokozatban 25 km/h sebesség érhető el. A LED kijelző a pillanatnyi sebességet és az akkumulátor töltöttségét adja meg. A tempomat funkcióval állandó sebesség állítható be. Váza alumínium ötvözet, súlya 15.5 kg. Beépített, nem kivehető akkumulátorral rendelkezik. Elől LED lámpa, hátul féklámpa.

Gumijai elől hátul tömörek, mely a jobb csillapítás érdekében ki van könnyítve. Vízállósága IPX4-es osztályba tartozik. 100 kg testsúlyig bezárólag ajánljuk.

AZ M5 ROLLER TESZTELÉSE UTÁN MONDTÁK

M5 elektromos rollerünket több helyszínen is kipróbáltuk. Klári és Bence tesztalanyaink is megfogalmazták visszajelzéseiket.

Bence: Ezek alapján a legideálisabb nagyvárosi használatnál, főképp sík terepen, mert ott könnyedén eléri a 25 km/h sebességet. A nagyobb 10- 15 fokos budai emelkedőkön visszaesett a sebességem, de itt is bírta a 12-15 km/h-t. Elégedett voltam a gumi csillapításával, bár a nagyobb gödröket, kátyúkat mindenképp tanácsos kikerülni a rollerrel. A két féket mindig egyszerre használtam, így pár méteren belül meg tudtam állni. Teszteltem nedves úton is. A felfröcsögő víz nem okozott beázást és meghibásodást az akkumulátor belsejében. Viszont a nedves úton nagyon kellett figyelnem a sebességre, hogy a megnövekedett féktávnál is meg tudjak állni. A roller használatánál nem szabad rálépni a hátsó sárvádőre, mert ennél a rollernél azzal nem szabad fékezni. Különösen kell arra figyelni, hogy a járdára való fel- illetve leugratáskor a roller alja ne érjen hozzá a járdaszegélyhez! Összecsukásnál minidig figyeltem arra, hogy a roller alja ne csapódjon hozzá a szilárd burkolatokhoz. Így meghosszabbítható mind a roller, mind az akkumulátor használati értéke.

Klári: korábban még soha nem rollereztem, kicsit féltem az elején. Miután Bence elmondta mit hol találok, gyerekjáték volt kiigazodnom. Amúgy nekem a design-ja tetszett a legjobban, mert a kis piros fényvisszaverők és a kék LED csík nagyon kiemelik a többi roller közül. Ilyet nem is láttam még Budapesten. Kényelmes a kormánya, nem zsibbadt el a kezem vezetés közben. Tetszett, hogy finoman tudtam szabályozni a sebességet, nem rángatott. A tempomat pedig a világ egyik legjobb találmánya! Ha csippan, beáll egy sebességre és el tudtam engedni a szabályzókart.

Összességében mindketten pozitívan nyilatkozunk az M5-ös elektromos rollerről. Ha valaki folyamatosan emelkedőn akarja használni, annak célszerű figyelembe vennie, hogy a roller nem tud a maximális sebességgel közlekedni és a hatótávolságunk is lerövidül.

M5 EASY GO Teszt

PONTOS, PRECÍZ JÁRGÁNY

Végig gurultam több párkányon is vele és mindig biztonságban éreztem magam. Én irányítom a rollert és nem fordítva. Szóval bejött nekem, a Balatonra fogok is venni egyet magamnak.

M5 EASY GO Teszt

NŐKÉNT IS SZERETHETŐ

Tetszik, hogy egyszerűen kezelhető, elég hozzá pár perc, hogy megtanulj vele rollerezni. Még pont én is elbírom, ha magammal kell vinnem a villamosa vagy a buszra. Szép fényei vannak, kiemelnek a tömegből.

FELEDHETETLEN ÉLMÉNYT NYÚJT, BÁRHOL JÁROK VELE!

Tudod én mit szeretek a rollerezésben? Azt, hogy sokoldalú. Nem csak munkába lehet vele járni. Ha unom a hétköznapok szürkeségét és egyhangúságát, akkor épp itt az ideje, hogy elővegyem és suhanjak egyet. Nem kell nagy dolgot csinálnom ahhoz, hogy élvezzem az életet. Elég, ha elugrok az Óváros térre, ott kicsit feltöltődöm, pihenek, beszélgetek. Egy szóval társasági életet élek. Majd kicsit továbbmegyek, felmegyek a Várba. Lenézek a Séd völgyébe és megcsodálom az 1000 éves várat. Kinézek a Bakonyra és beleszippantok a hamisítatlanul finom bakonyaljai levegőbe. Sportos élményt nyújt, nem szükséges hozzá egy Ferrari. De még egy robogó sem.

M5 EASY GO