M8 MICROGO

M8 specifikációk

MŰSZAKI TULAJDONSÁGOK, GARANCIA

Kattints a képre, ha a legfontosabb műszaki tulajdonságokat egy oldalon összefoglalva szeretnéd látni. A magyar nevű használati utasítását a rollerrel együtt postázzuk.

Garancia: Egy év garancia a rollerre, beleértve a kormányt, a motort és a töltőt. 6 hónap garancia az akkumulátorra. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra nem vállalunk garanciát.

AMIT ÉRDEMES RÓLA TUDNI

Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. KOMPAKT méretének köszönhetően könnyű és összecsukva kis helyen elfér. Kényelmesen nézelődnél vagy gyorsan haladnál? Bármit szeretnél, egy gombnyomással kiválaszthatod a számodra ideális tempót. Kezdő módban 12 km/h a beállított maximális sebesség, míg haladóban 20 km/h. Gumírozott fellépőjének köszönhetően biztosan nem fogsz lecsúszni sem gyorsításkor, sem lassításkor. Méreteinél fogva nem óriásokra tervezték, így 175 cm-nél nem magasabb és 75 kg-nál nem nehezebb felhasználóknak javasoljuk. Gyerekeknek és hölgyeknek nagyszerű választás. A váz anyaga extra szilárd alumínium ötvözet. 250 W -os hátul elhelyezett motor gondoskodik a megfelelő gyorsulásról. Kerékátmérője 6, 5" (hüvelyk) = 165, 1 mm, elől-hátul tömör gumival ellátott. Az aktuális sebességről és az akkumulátor töltöttség szintjéről LED kijelző ad folyamatos visszajelzést. Ezen felül akár telefonunkról is ellenőrizhetjük a roller aktuális állapotát egy applikáción keresztül. Beépített tempomat garantálja az állandó sebességgel történő haladást, amely aktiválásához 6 másodpercen keresztül kell állandó sebességgel haladni. A sebességet finoman vezérelhető sebességállító gombbal állíthatjuk. Elől és hátul is lámpával felszerelt, melyből a hátsó egyben féklámpa is. Elől elektromos fék került beépítésre, míg hátul mechanikus fékkel lehet a sárhányóra lépve fékezni. A legjobb fékhatást a kettő egyszeri működtetésével érhetjük el. A megtehető hatótáv testsúlytól és emelkedőtől függően 12-20 km között mozog.

Rendkívül rövid töltési idejének köszönhetően akár 4-6 óra alatt feltölthető és újra használható. A roller lábbal is hajtható kikapcsolt állapotban.

M8-as ROLLER TESZT

Egy szép nyári napon felhívtam az egyik ismerősömet, hogy kölcsönadná-e a fiát, Bálintot roller tesztelésre. Kis habozás után igent mondott, így elmentünk Veszprém Belvárosába, hogy kipróbálja mit is tud a 250W-os motorral felszerelt roller. Kellemes meglepetést okozott. Pont ideális választás az Ő méretéhez (170 cm, 67 kg). A rollerezésről készített videót megtekintheted a youtube csatornámon.

M8 MICROGO Teszt

M8 ROLLER TESZTEREDMÉNY

- Bálint, hogy tetszett a roller, mennyire voltál vele megelégedve?

Tetszett neki az egyszerű kezelhetősége és az, hogy könnyű volt megtanulnom vele rollerezni. Jól gyorsult és a fékezéskor is könnyű volt megállnom. A 20 km/h-ás sebesség elegendő volt, nekem nem kell gyorsabb. Felment velem a Kossuth utcai emelkedőn, nekem nem kellett rásegítenem. Gyorsan össze tudom csukni és mivel nem nehéz, ezért még én is elbírom. Tetszett, hogy van rajta elől és hátul is világítás. Menő, hogy a hátsó sárvédőre is rá tudtam lépni, ha fékezni akartam. Biztosan megmutatom a kosaras haverjaimnak, mert edzésre is tudnánk járni vele. Kipróbáltam azt is, hogy mennyire nehéz lábbal hajtani, ha esetleg lemerül az aksija. Tetszett, hogy könnyen gurult, szóval bárhonnan haza fogok tudni jönni.